Shimano Miravel 2500

Laos
SKU MIR2500

Kuullaagreid 5+1 rull laager
Kaal 200g
Ülekanne 5.0:1
Max tõmbejõud 9kg
Mahutavus 0.25mm-160m

Special Price 116,00 € Regular Price 129,00 €

Miraveli peenelt viimistletud välimus annab teile hea enesekindla tunde. Elegantne disain ületab tema taskukohast hinda ja sobib sujuvalt iga Shimano ridvamudeliga, luues täiusliku kerguse ja tasakaalu harmoonia. Tema kõrgekaaluline kasutuskvaliteet on tõeliselt meeldiv, kui olete kõrgel tehnilisel kalamees, kes hindab kerget kaalu ja kerget kerimist. Magnumlite seeria rullina võite olla kindel, et Miravel on täis täiustatud tehnoloogiat, et muuta teie kalapüük tõhusamaks ja nauditavamaks.

Kogu rulli konstruktsioon on CI4+ komposiidist ning Miravelil on G-FREE korpus, mis on silmapaistvalt kerge ja hästi tasakaalustatud, isegi suuremates suurustes. Ja nagu kõigil Magnumlite rullidel, on rulli kerimise kergus peaaegu et loogikavastane, rootori liikuma panemiseks on vaja ainult minimaalset survet. See muudab Miraveli täiuslikuks rulliks kaasaegsel landipüügil, eriti kui ta on kombineeritud uusimate kergete ritvadega.

Sisemuses töötab sujuvalt Shimano end tõestanud käigutehnoloogia, et pakkuda võrdsel määral nii võimsust kui sujuvust. Kuulsat HAGANE GEAR, X-SHIP kombinatsiooni täiustab Silent Drive tehnoloogia ja sissekruvitav käepide annab peaaegu et ebaloomuliku otsekontakti. Tänu suurepärasele nöörilaotusele ja AR-C poolile võimaldab rull unistuste viskekaugusi ning veekindlale eessidurile saab ka kõige nõudlikumates olukordades täielikult kindel olla. Saadaval on lai valik mudeleid, mis tagavad valiku vastavalt teie eelistustele. Alates väikseimast 1000 kuni suurima 5000 suuruseni on olemas ka eriti kiired käiguvalikuid, et anda teile vajadusel lisakiirust kerimisel. Ja kuigi Miravelil on kahtlemata oma soliidne sugupuu, on kõige tähelepanuväärsem omadus tema taskukohane hind, mis avab tema kerguse ja kvaliteedi täiesti uuele publikule.

Write Your Own Review
Sa arvustad:Shimano Miravel 2500
Hinnang